Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Mono blok gövde strüktürsı cenah sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin sineinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlanmaktadır.

Bu sistem çoklukla müstacel bir durumda çabucak açılabilen geri çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoğu kez bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp gelişememiş çekilebilmesini sağlar.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, berk esinti koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde davranışlenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir strüktürsı vardır.

Yangın baplarının üretim amacı anatomi katkısızlığını yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yanı Yangın Çıkış Kapısı esna opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik şube ile elan sık tasarruf sağlamlanabilir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın kapıları kabilinden bina emniyetliği tasavvurının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına aldatmaınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir emniyet özelliğidir ve yangın veya sair ivedili durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını çıkarmak bâtınin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri çoğunlukla çelik yahut güçlü üzere malzemelerden strüktürlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara munis olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı teamülaretlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” makaslamaksı mevcut baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine müsait olarak belirlenen bölgelere ve adetlara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page